Fysio-och arbetsterapeut

Är du utbildad fysio- och arbetsterapeut och har funderat på att arbeta som konsult?

Att vara konsult innebär en spännande och givande utmaning. Vi på Vård från hjärtat är övertygade om att fysio-och arbetsterapeuter förtjänar betydligt bättre villkor. Allt du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan. En av våra konsultchefer kommer att kontakta dig och lyssna på dina behov och önskemål. Vi prioriterar öppen kommunikation, ärlighet och förståelse i alla våra samtal. Vi stödjer dig att hitta rätt uppdrag i den delen av landet du föredrar.

När du väljer att inleda ett uppdrag med oss får du flera förmåner, såsom milersättning, boende, konkurrenskraftig lön, tjänstepension och en engagerad konsultchef som alltid finns där för att stödja dig. Du har även möjlighet att utforska nya områden och upptäcka spännande städer runt om i landet. Du är värdefull för oss, och vi ser fram emot att höra från dig och inleda ett långvarigt samarbete!

Intresseanmälan

Bifoga CV

Våra konsulters ord:

Som arbetsterapeutkonsult för Vård från hjärtat är mitt arbete både givande och meningsfullt. Jag har privilegiet att representera dem i olika vårdverksamheter, där jag dagligen får använda min expertis för att förbättra patienternas livskvalitet. Att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar och stöd till människor i behov av rehabilitering är en viktig del av mitt uppdrag. Det är en ära att vara en del av Vård från hjärtat där vi tillsammans arbetar med att främja hälsa och välmående inom vården. Min konsultchef Adrian är lyhörd och arbetar aktivt för att jag ska trivas och arbeta under trygga omständigheter.

Så här går det till: