Övriga vårdprofessioner

Har du en annan vårdprofession och funderat på att arbeta som konsult?

Att vara konsult innebär en spännande och givande utmaning. Vi på Vård från hjärtat är övertygade om att du förtjänar betydligt bättre villkor. Allt du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan. En av våra konsultchefer kommer att kontakta dig och lyssna på dina behov och önskemål. Vi prioriterar öppen kommunikation, ärlighet och förståelse i alla våra samtal. Vi stödjer dig att hitta rätt uppdrag i den delen av landet du föredrar.

När du väljer att inleda ett uppdrag med oss får du tillgång till flera förmåner, såsom milersättning, boende, tjänstepension, konkurrenskraftig lön och en engagerad konsultchef som alltid finns där för att stödja dig. Du har även möjlighet att utforska nya områden och upptäcka spännande städer runt om i landet. Du är värdefull för oss, och vi ser fram emot att höra från dig och inleda ett långvarigt samarbete!

Intresseanmälan

Bifoga CV

Våra konsulters ord:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Så här går det till: