Sjuksköterska

Är du utbildad sjuksköterska och har funderat på att arbeta som konsult?

Sjuksköterskeyrket är en av de mest ansvarsfulla professionerna där du fungerar som en central del av vården och där höga förväntningar ställs på dig. Tyvärr är det många sjuksköterskor som tappar motivationen, och vissa överväger till och med att helt lämna yrket på grund av arbetsvillkoren och den otillräckliga lönen.

Att vara konsult innebär en spännande och givande utmaning. Vi på Vård från hjärtat är övertygade om att sjuksköterskor förtjänar betydligt bättre villkor. Allt du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan. En av våra konsultchefer kommer att kontakta dig och lyssna på dina behov och önskemål. Vi prioriterar öppen kommunikation, ärlighet och förståelse i alla våra samtal. Vi stödjer dig att hitta rätt uppdrag i den delen av landet du föredrar.

När du väljer att inleda ett uppdrag med oss får du flera förmåner, såsom milersättning, boende, tjänstepension, konkurrenskraftig lön och en engagerad konsultchef som alltid finns där för att stödja dig. Du har även möjlighet att utforska nya områden och upptäcka spännande städer runt om i landet. Du är värdefull för oss, och vi ser fram emot att höra från dig och inleda ett långvarigt samarbete!

Intresseanmälan

Bifoga CV

Våra konsulters ord:

Aldrig har det varit så lätt att arbeta inom bemanning med den öppna kommunikationen, snabba återkopplingen och den stora lyhördheten. Jag har fått mina önskemål prioriterade både i planerade uppdrag men även de som påbörjats med kort varsel! Jag rekommenderar Vård från hjärtat till alla er som vill ha ett bemanningsföretag, som faktiskt gör som de säger, arbetar från hjärtat.

Så här går det till: