Undersköterska

Är du utbildad undersköterska och har funderat på att arbeta som konsult?

Att vara konsult innebär en spännande och givande utmaning. Vi på Vård från hjärtat är övertygade om att undersköterskor förtjänar betydligt bättre villkor. Allt du behöver göra är att skicka in en intresseanmälan. En av våra konsultchefer kommer att kontakta dig och lyssna på dina behov och önskemål. Vi prioriterar öppen kommunikation, ärlighet och förståelse i alla våra samtal. Vi stödjer dig att hitta rätt uppdrag i den delen av landet du föredrar.

När du väljer att inleda ett uppdrag med oss får du flera förmåner, såsom milersättning, boende, tjänstepension, konkurrenskraftig lön och en engagerad konsultchef som alltid finns där för att stödja dig. Du har även möjlighet att utforska nya områden och upptäcka spännande städer runt om i landet. Du är värdefull för oss, och vi ser fram emot att höra från dig och inleda ett långvarigt samarbete!

Intresseanmälan

Bifoga CV

Våra konsulters ord:

Jag har alltid upplevt att mina åsikter blir hörda, och jag värdesätter verkligen att konsultchefen noga överväger uppdragen istället för att erbjuda de första bästa alternativen. Jag är oerhört tacksam för den utmärkta kommunikationen och tillgängligheten som erbjuds. Det är en pålitlig och ansvarsfull arbetsgivare som jag med säkerhet kan rekommendera. Vård från hjärtat förtjänar min varma rekommendation!

Så här går det till: